Manchester Uniteds nye beskjed til Ibrahimovic etter kneoperasjonen

Operert og klar – da kom Manchester United med en ny beskjed til Zlatan Ibrahimovic: Svensken får bli igjen og fullføre rehabiliteringen etter at kontrakten har gått ut, skriver Daily Mail.

I forrige uke ble Ibrahimovic operert i Pittsburgh i USA av Freddie Fu og Volker Musahl, og de første beskjedene var positive. Det meste taler for 9 til 12 måneder rehabilitering av kneet, selv om agent Mino Raiola er overbevist om at Zlatan kommer tilbake raskere enn hva alle tror.

Etter kneoperasjonen kommer nå også den første reaksjonen fra Manchester United. Som kjent er Zlatan på utgående kontrakt med Premier League-klubben, og ifølge engelske rapporter ventes det ikke å bli en forlengelse av kontrakten.

Likevel viser United sin største respekt og kommer til å tilby Zlatan all hjelp han kan få for å komme tilbake på fotballbanen igjen. Klubben har fortalt svensken at han får bli igjen i Manchester neste sesong å bygge opp kroppen, skriver Daily Mail.

– Zlatan får full tilgang til treningsanlegget og alle medisinske fasiliteter til tross for at kontrakten går ut 30. juni. United betalte til og med for reisen til USA og operasjonen, skriver avisa og fortsetter:

– United kan komme til å bli en enige om en avtale lik den de hadde med Victor Valdes da han fikk trene med klubben på Carrington.

I 2014 fikk nemlig den tidligere Barcelona-keeperen Victor Valdes trene med Manchester United uten kontrakt for å rehabilitere seg fra en kneskade. Nå skal Zlatan få den samme muligheten på treningsanlegget Carrington gjennom å fortsette hos United uten kontrakt.