Manchester Uniteds første januarsignering er klar – vraker Juventus og PSG - Sportsbibelen

Manchester Uniteds første januarsignering er klar – vraker Juventus og PSG

Manchester United har fullført sin første signering i 2019. Det er franskmannen Noam Emeran som har skrevet under for klubben. 

ANNONSE: Nå deler Betsson ut den ultimate fotballopplevelsen for alle Liverpool- og Manchester United-fans. Tre heldige vinnere får muligheten til å se kampen mellom erkerivalene fra VIP-boksen på Old Trafford – sammen med John Arne Riise. Meld deg på her!

Vanligvis kobles Manchester United sammen med en rekke store navn. Men klubbens første signering i januarvinduet er ikke akkurat noen bombe.

Juve viste interesse

Flere britiske medier melder at det 16 år gamle talentet Noam Emeran har skrevet under og ankommer i nærmeste framtid.

Emeran har imponert på ungdomslag i Frankrike og ifølge Manchester Evening News har både PSG og Juventus vist interesse for angrepsspilleren.
– Etter å ha pratet med familien min, følte jeg at dette var det beste valget, forteller Emeran til en fransk lokalavis.

Emeran har landskamper for det franske u17-landslaget. Planen er ikke at han skal slutte seg til seniortroppen umiddelbart.

ANNONSE: Dramaet i Premier League blir enda mer interessant for de som spiller på oddsen. Nå får alle spillere hos Betsson en gratis fotballtrippel til en verdi av 200 kroner – hver uke.

Hva synes United-fansen om signeringen? Del din mening i kommentarfeltet.