Mann fra Arendal satset 100 kr – vant 35 000

Etter å prikket inn tre riktige resultater i Premier League kunne han innkassere kupongen med hele 357 (!) i odds.

Her kan du vinne store summer i julen med nye tilbud hver dag. Du får også opptil 1000 kr i gratisspill på oddsen!

Det ble en helg utenom det vanlige for sørlendingen. Valget om å satse på at de tre storlagene Liverpool, Manchester United og Manchester City vant var ikke veldig vågalt. Siden han klarte å prikke inn riktig resultat i samtlige kamper skjøt oddsen likevel i været.

Det som overrasket spillselskapet var at ingen av spillene var av det urovekkende slaget.

– Med jevne mellomrom vinner spillere på skikkelig høyoddsere, men da har de ofte kombinert veldig mange kamper for å få høy odds. Det som gjør denne kupongen spesiell er at vinneren fikk kjempeodds med kun tre valg. Det er helt ekstraordinært, sier Joakim Ingebrigtsen, PR-manager i NordicBet.

Slik kan man gjøre det samme

Selv om mye skal klaffe for at en kupong med over 300 i odds skal gå inn, er det langt ifra umulig å gjøre noe lignende. Enkelte grep kan være god hjelp på vei mot den neste superkupongen.

Bruker man litt tid på å lese seg opp før spillene settes kan man få verdifull innsikt i lønnsomme spill. Et lite blikk på statistikken kan gi en indikator på sannsynligheten for antall mål, formkurven til lagene og lignende. Ofte ligger ekspertenes tips tilgjengelig, som kan være et lurt sted å starte.

Et annet grep kan være å aktivere tilbudene de ulike spillselskapene opererer med. Her er det ofte ting å hente i form av oddsboost, risikofrie spill og gratisspill. Slik minimerer man egen risiko eller øker den potensielle gevinsten.

Hos Nordicbet  feirer de julen med sin helt egen julekalender – i tillegg får alle nye kunder inntil 1000 kroner i gratisspill på de tre første innskuddene. Treffer man på noen av spillene med denne kan verdien på spillkontoen øke, uten at man nødvendigvis har spilt med alt for mye fra egen lomme.

I julehøytiden er det også ekstra gøy å prøve lykken. Årets julekalender tilbyr nemlig enormt med muligheter i jakten på store beløp. Bak lukene kan det skjule seg alt fra gratisspill, cashrace og lignende.

Meld deg på årets julekalender hos NordicBet og motta eksklusive tilbud hver dag frem til julaften.


 

Les mer om...