Martin Ødegaard hylles for denne detaljen av engelske eksperter: – Viser en utrolig frekkhet

Martin Ødegaard fortsetter å imponere ekspertene o England. Spesielt én detalj fra Brentford-kampen forbløffet flere eksperter.

Martin Ødegaard har blitt en meget viktig brikke for Mikel Arteta. Playmakeren spiller stort sett det som er av kamper, og har tidvis danket ut Emilie Smith-Rowe i kjempeform.

I 2-1-seieren mot Brentford fikk Arteta plass til både Smith-Rowe og Bukayo Saka, i tillegg til Ødegaard. Etter kampen trekkes nordmannen igjen frem som en av de mest innflytelsesrike spillerne på banen.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

– Viser en utrolig frekkhet

Spesielt én av situasjonene i kampen imponerte ekspertene. Feilvendt sendte han Rico Henry i pølseboden og satte hele Brentfords pressledd ut av spill. Tidligere Spurs-forsvarer Michael Dawson satt måpende igjen i Sky-studioet.

– Frekkheten hans er rett og slett helt utrolig, uttalte ifølge Nettavisen.

Journalist i The Athletic, Jay Harris lot seg også imponere av genistreken.

– Hvis Ødegaard mente å gjøre det, så er det et ellevilt stykke ferdighet, skrev han.

Trekkes frem som lederen laget har manglet

Et annet aspekt som ekspertene har bitt seg i merke i er Ødegaards rolle i laget. Flere engelske aviser mener han er en ledertype laget har manglet.

Både The Times og The Athletic er blant de som roser nordmannens lederegenskaper.

The Times omtaler Ødegaard med tittelen «Ødegaard er den lederen Arsenal tørster etter», mens The Athletic også gir han spalteplass med «Lederen Odegaard».

Nettopp det er kanskje ikke sjokkerende for norsk fans, som har blitt vant til å se Ødegaard i aksjon for Norge med kapteinsbindet rundt armen.

Flere spekulerer nå i om Martin Ødegaard kan overta kapteinsbindet på Emirates etter sesongen.

Med tidligere kaptein Pierre-Emerick Aubameyang på plass i Barcelona, og nåværende kaptein Alexandre Lacazette på utgående kontrakt, må muligens Mikel Arteta utnevne en ny kaptein om ikke altfor lenge.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!