Megakaoset i Barcelona – han ofres etter bråket mellom spillerne og treneren

Det virker å herske fullt kaos i Barcelona om dagen. Nå kan det være at noen må ofres for å bevare kjemien.

Etter 2-2 mot Celta Vigo i helgen har Barcelona havnet bakpå i kampen mot Real Madrid om ligagullet.

Kaoset i Barcelona

Med bare seks kamper igjen ligger laget på andreplass bak rivalen. Katalanernes svake resultater den siste tiden har ført til stor misnøye internt i spillergruppen.

Først og fremst forholdet mellom spillerne og hovedtrener Quiqe Setien melder den spanske avisen Marca. Etter kampen i helgen skal det ha vært opphetede diskusjoner i garderoben mellom trenere og et par av spillerne.

Misfornøyd Messi

Angrepsstjernen Luis Suarez gikk til og med ut og kritiserte egen trener i ett intervju etter poengtapet. Bråket i garderoben handlet visstnok om at spillerne mente Setien kostet dem seieren på grunn av svake taktiske vurderinger.

Ifølge opplysningene skal stemningene være veldig anspent og en av spillerne som skal være misfornøyd er superstjernen og kaptein, Lionel Messi.

I en video som spres på sosiale medier viser tydelig hvordan en irritert Messi nekter å ta i mot taktiske instrukser under kampen. Nå kan kaoseet i Barcelona få drastiske konsekvenser.

Han ofres nå

Det kommer med stor sannsynlighet en som forsvinner innen kort tid. Goal.com rapporterer at trener Setien ventes å få sparken hvis ikke resultatene forbedres betraktelig fremover.

Foto: REUTERS/Albert Gea

Det er mest sannsynlig bare en La Liga- eller Champions League-tittel som kan få klubbledelsen til å endre mening. Hvis ikke ryker han og klubben vil se seg om etter en ny manager.