Mektige hyllestene til norske supertalentet – etter denne detaljen: «Det sier seg selv»

Torsdag kveld vant Norge 2-0 mot Færøyene i en vennskapskamp.

Med et halvfullt Ullevaal stadion og en Erling Braut Haaland på benken fra start, fikk landslaget jobben gjort mot Færøyene.

Det tok ikke lang tid før Celta Vigo-angriperen Jørgen Strand Larsen satte ballen i nettet, etter målgivende pasning fra Manchester City-talentet Oscar Bobb.

Etter 24 minutter var talentet i gang igjen. Oscar Bobb dro seg innover i banen fra sin høyre kant, og banket ballen i mål fra sekstenmeteren.

Norge hadde god kontroll resten av kampen, og i andre omgang kom superspissen Haaland inn.

Han fikk ikke notert seg for en ny scoring, og står med 27 mål på 29 kamper for Norge. Målrekorden er på 33 av Jørgen Juve.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Oscar Bobb feirer sin første landslagsscoring under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Færøyene på Ullevaal stadion. Foto: Lise Åserud / NTB

Oscar Bobb hylles

Oscar Bobb scoret sitt første landslagsmål for Norge, og noterte seg for den målgivende pasningen til Strand Larsen på 1-0.

Manchester City-talentet var livlig på høyrekanten i første omgang, mens i andre omgang ble han trukket inn mer sentralt i banen, bak klubbkamerat Haaland.

Han ble tatt av i det 66. minutt, hvor han gikk av for Hugo Vetlesen.

Bobb ble vurdert til banens beste i TV 2s børs etter kampen.

Her kan du se scoringen:

Midstopper Leo Skiri Østigård var også fornøyd med Bobbs prestasjoner.

– Han var veldig bra. Kampen passet ham. Han får bruk for masse av ferdighetene sine. Det var bra, sier han til Sportsbibelen.

Sander Berge, som var kaptein fra start i Martin Ødegaards fravær, var også fornøyd med Bobbs kamp.

– Fantastisk gutt. Herlig spiller, stor forståelse og veldig voksen. Det sier seg selv, spiller du med Man City hver dag og får minutter av Pep Guardiola da er du en fantastisk fotballspiller, sier Berge til Sportsbibelen.

Berge hyller Bobbs scoring.

– Han er i en ung alder hvor det er masse utvikling, men han er på rett spor. Det viser bare hva som bor i ham det han gjør på målet der. Det er deilig å se at han tør å utfordre litt. Han er en veldig kontrollert og voksen spiller. Han spiller som om han er nærmere 30-årene. Han tar de rette valgene og det er deilig at han kroner det med et mål.

Foto: Teodor Skalstad

Del gjerne denne artikkelen videre med dine venner.