Mourinho avslører vinneroppskriften for Europa League-finalen: – Håper dere ikke dreper meg

Manchester United-manager José Mourinho har planen klar for å slå Ajax i Europa League-finalen i neste uke.

Men før finalen er det serieavslutning i Premier League mot Crystal Palace på søndag, tre dager før finalen i Stockholm. Det er på søndag nøkkelen for seier over Ajax ligger.

– I alle andre land i verden ville denne kampen vært spilt på lørdag. Vi er nummer seks, og det spiller ingen rolle hva jeg gjør søndag, og Crystal Palace overlever. Iløpet av mine sju år her har jeg ikke sett noen som har brydd seg om at de engelske lagene er igjen i de europeiske cupene, sier Mourinho.

Og nettopp på grunn av dette vurderer Mourinho og stille med et rent B-lag i serieavslutningen. Ifølge Manchester Evening News er spillere som Joel Pereira, Demitri Mitchell, Scott McTominay, Zachary Dearnley, Matty Willock, Josh Harrop og Axel Tuanzebe forventet å være på banen.

– Jeg håper ikke dere dreper meg når dere ser startelleveren. Så ber jeg supporterne på Old Trafford om å støtte oss og vil beklage oss for at vi ikke tror på dette. Jeg håper til og med at Sam Allardyce er en god venn og ikke går for fullt. At han ber Wilfried Zaha spille rolig og lar Christian Benteke blir hjemme, sier Mourinho.