Nå forklarer Ronaldo detaljen «alle» snakket om

Cristiano Ronaldo hevder at det nyanlagte «geiteskjegget» ikke har noe som helst med Lionel Messi å gjøre.

ANNONSE: Ung, men allerede tynn i håret? Det er ikke nødvendigvis for sent å stoppe hårtapet. Klikk her for å finne ut mer om produktet som har gitt flere menn hårveksten tilbake.

I idrettsverden snakkes det ofte om hvem som er «GOAT», som står for «Greatest of all time». Begrepet brukes flittig blant annet når man diskuterer hvem som er best eller størst av Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Før VM ble diskusjonen fyrt opp ytterligere, da Messi ble stilte opp på photoshoot med en geit.

Onsdag var det Cristiano Ronaldos tur til å dra en «GOAT». Superstjernen hadde nemlig anlagt sitt eget «geiteskjegg» før Portugals oppgjør mot Marokko. Et oppgjør Ronaldo selv avgjorde med et hodestøt etter fire minutter.

Etter kampen lurte flere på om skjegget var et stikk mot Messi. Det avfeier Ronaldo.

– Det var en spøk jeg hadde med Ricardo Quaresma. Vi var i badstuen da jeg barberte skjegget og lot noe være igjen. Jeg sa at jeg ville la det være igjen resten av turneringen, dersom jeg scoret mot Spania. Det fungerte og brakte hell, siden jeg scoret. Jeg scoret også i dag, så jeg beholder det, forklarer Ronaldo ifølge Marca.

Hvem foretrekker du? Messi? Ronaldo? Noen andre? Si din mening i kommentarfeltet!

DEL artikkelen om du elsker fotball!

ANNONSE: Flere som har mistet håret i ung alder har fått det tilbake på denne måten. Les mer om mirakelproduktet Provexin her!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);