Nå svarer Erling Braut Haaland på Real Madrid-interessen

Erling Braut Haaland har vært i fyr og flamme hele sesongen, både for østerrikske Red Bull Salzburg og tyske Borussia Dortmund.

I kombinasjon med Haalands utrolige målteft har angrepsrekken til Real Madrid for alvor begynt å svikte.

Karim Benzema (31) levert på høyt nivå den første halvdelen av sesongen, men siden nyttår har franskmannen kun nettet én gang i den spanske ligaen. I tillegg til det har sommerens nyerverving, Luka Jovic (22), kun scoret to mål på 15 kamper i La Liga.

De svake prestasjonene har ført til at manager Zinedine Zidane har fått lyst til å hente en ny spiller til Santiago Bernabeu ved neste overgangsvindu.

Den spanske avisen Marca melder nemlig at Real Madrid vil gå inn for å skaffe Borussia Dortmunds stjerneskudd og nordmann, Erling Braut Haaland.

Los Galacticos vurderer å by rundt 775 millioner kroner for spydspissen, ifølge den spanske avisen.

Foto: REUTERS/Jon Nazca

Marca publiserte artikkelen forrige uke, men det kom ingen lyd fra Haaland. Men det gjør det nå, da han svarer på interessen til Four Four Two.

«Det er alltid hyggelig når store klubber er interesserte», sier Haaland før han fortsetter:

«Det betyr at du har gjort noe riktig», sier Erling Braut Haaland til fotballmagasinet Four Four Two, melder den spanske avisen Marca.

Marca melder at Haaland står øverst på Real Madrids ønskeliste, men at de også har utpekt seg store profiler som RB Leipzigs Timo Werner (23) og Lauturo Martinez (22), som storspiller i Inter under Antonio Conte.

Haaland som er representert av Mino Raiola, har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate Dortmund for 83 millioner euro i 2021, selv om han kan bevege seg for mer i sommer.

Real Madrid, Barcelona og Manchester United er bare noen av klubbene som er interessert i 19-åringen.

Les også: Nær venn avslører – hit vil Cristiano Ronaldo flytte: «Jeg vet med sikkerhet»

Foto: Leon Kuegeler / REUTERS

SE Erling Braut Haaland sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

SE Lauturo Martinez sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

SE Timo Werner sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

Les også: Bekreftet: Hakim Ziyech klar for Chelsea