Neymar har blitt skjelt ut under VM - nå tar Manchester United-profil bladet fra munnen - Sportsbibelen

Neymar har blitt skjelt ut under VM – nå tar Manchester United-profil bladet fra munnen

Romelu Lukaku gleder seg til å møte Neymar i fredagens VM-kvartfinale mellom Belgia og Brasil.

Lukaku har hatt et glimrende VM for Belgia så langt. Manchester United-spissen står med fire scoringer så langt. Fredag kan det bli flere, når Belgia møter Brasil i det som fort kan bli en skikkelig rysare av en kvartfinale.

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian fant en løsning som hjalp han med å få håret tilbake.

Brasils store stjerne Neymar har måttet tåle mye kritikk i løpet av VM. 26-åringen gråt av glede etter å ha scoret mot Costa Rica, men mesteparten har handlet om overspillingen hans. Motstandere og fotballfans ser rett og slett ut til å være møkklei det de ser på som overspilling. Neymar selv har sagt følgende til TV Globo:

– Jeg bryr meg ikke om kritikk eller skryt. Det kan påvirke holdningen din. Det er mer et forsøk å å undergrave meg enn noe annet.

Nå får han støtte fra en av fredagens motstandere: Romelu Lukaku. Spissen, som er svært språkkyndig, uttalte seg på onsdagens pressekonferanse.

– Neymar er ingen skuespiller. Han er dyktig. Motstanderne behandler han røffere. Jeg tror at han en dag vil være best i verden. Jeg gleder meg til å spille mot han igjen, sa Lukaku ifølge Globoesporte.

Kvartfinalen mellom Belgia og Brasil begynner 20:00 og vises på NRK1.

DEL artikkelen om du gleder deg til VM-kvartfinalene!

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian tok et avgjørende valg som reddet hårveksten hans.