Noen har funnet Roberto Carlos» sykeste frisparkkanoner og det er nok det beste vi har sett på veldig lenge

Vi må aldri glemme storheten til Roberto Carlos.

Noen fans har nå funnet brasilianerens kraftigste frispark.

Og det er faktisk en plikt for alle fotballelskere å se dette.

Det er få som kan måle seg med den utrolige Roberto Carlos. Han var en helt spesiell venstreback i løpet av sin aktive karriere, og kombinerte en jernvilje med hurtighet og utholdenhet på best mulig måte.

Carlos sine kanoner

Men fremfor alt kunne brasilianeren skyte som en hest. De kraftige frisparkene ble virkelig hans signatur og få andre fotballspillere kan vise frem så mange minneverdige kanoner fra fotballkarrieren, se videoen nedenfor.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: AFP PHOTO Antonio SCORZA

Med sin slegge av en venstrefot spredte Roberto Carlos terror i fotballverdenen i mange, mange år. Alle fotballelskere husker selvsagt det fysiske fenomenet som brassene bød på mot Frankrike i før-VM i 1997, da han fikk til en ballbane som ingen andre har klart å gjenta siden.

Brassens storhet

Den korte venstrebacken hadde en helt fantastisk fotballkarriere og dominerte det meste av sine 11 år i Real Madrid. Som en av alle «Galacticos» vant Roberto Carlos Champions League tre ganger, La Liga fire ganger samt et VM-gull og to Copa America-titler med Brasil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Skjermbilde / X

Både i Real Madrid og Brasil har frisparkspesialisten scoret flere utrolige drømmemål og nå har noen funnet det aller, aller beste. Og klipp den til en 60 sekunders video som alle fotballelskere bare må se, sjekk ut klippet nedenfor.

Du ble sikkert ekstremt imponert over dette? Del artikkelen og vis andre!

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev