Norske fans kan glede seg – Manchester United spiller sommerkamp i Norge i juli

Manchester United legger en av oppkjøringskampene i sommer til den norske hovedstaden Oslo og landslagsarenaen Ullevaal.

I sommer får norske United-fans, som det er svært mange av i landet, muligheten til å oppleve heltene sine i Norge.

Klubben har nemlig valgt å legge en av oppkjøringskampene sine til Ullevaal, der de spiller mot Vålerenga 30. juli.

– Vi er stolte over å få en så stor klubb som Manchester United på besøk. Våre spillere får en gylden anledning til å vise seg frem for et stort publikum, og samtidig målt krefter mot noen av verdens beste spillere, sier VIF-trener Ronny Deila i en pressemelding.

I årets sesong kjemper Manchester United og José Mourinho fortsatt om fjerdeplass i Premier League og er i semifinale i Europa League. Neste sesong håper United-fansen på enda bedre resultater og på veien dit ryktes det sommerinnkjøp.

Dermed kan United-fansen få et glimt av både gamle og nye spillere på Ullevaal. Blant spillerne som ryktes inn er Antione Griezmann fra Atletico Madrid.

Også i 2012 var Manchester United i Norge. Da spilte den engelske storklubben 0-0 på Ullevaal mot Vålerenga med United-legender som Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Paul Scholes og Wayne Rooney fra start.

I 2002 var første gang United besøkte Vålerenga og Ullevaal. Den gangen vant «De røde djevlene» 2-1 etter scoring av Ole Gunnar Solskjær og Roy Keane. Ryan Giggs spilte også kampen.