Ny studie: Så mange minutter har Neymar ligget på bakken i VM

En av VMs store snakkiser så langt har vært Neymar. Det har ikke nødvendigvis handlet om prestasjonene foran mål, men om overspilling. Nå har noen forsket – og funnet ut nøyaktig hvor mye tid superstjernen har tilbrakt liggende på gresset i årets VM.

Brasil har fortsatt ikke tapt en kamp i årets mesterskap. Naturlig nok har mye handlet om lagets største stjerne: Neymar. Angrepsstjernen har scoret to mål så langt, men har også høstet mye oppmerksomhet for det folk mener er overspilling.

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian fant en løsning som hjalp han med å få håret tilbake.

På sosiale medier har svært mange gjort narr av brasilianerens skuespill. Flere eksperter og spillere har gått hardt ut mot han.

Det virker rett og slett som at fotballverden har fått nok av overspilling – både fra Neymar og andre. De er lei av å se en som Neymar rulle rundt på gresset. Nå har de funnet ut nettopp det: Hvor lenge han faktisk har rullet på gresset.

En studie viser den eksakte tiden Neymar har brukt liggende på gressmattene. Ifølge sveitsiske RTL Sport har 26-åringen ligget på bakken i 14 minutter. Da han ble tråkket på ankelen av Mexicos Miguel Layun, lå han på gresset i hele fem og et halvt minutt.

Alt er selvfølgelig ikke filming. Motstanderne har utvilsomt behandlet han røft så langt. PSG-spilleren har faktisk vunnet flest frispark i turneringen – 23.

DEL artikkelen om du også er lei overspilling!

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Stian tok et avgjørende valg som reddet hårveksten hans.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);