Nytt forslag får alle Premier League-fans til å juble

Mange norske fotballfanatikere elsker Premier League og nå kan det bli enda morsommere. Et nytt forslag vil gjøre det mulig å vise flere kamper.

Premier League er på vei til å bli betydelige morsommere for alle som elsker engelsk fotball. Hver helg er det stadig krig om hvilke kamper som skal vises og ofte blir det sure miner om man ikke får se favorittlaget sitt.

Spesielt i Norge er det stor misnøye med at rettighetshaver TV 2 bare får lov til å sende en av kampene klokken 16.00 på lørdager, men nå kan det bli forandringer som gjør alt bedre. Flere kamper skal vises og et forslag som har blitt lagt fram forslår å ha sene lørdagskamper, ifølge den engelske avisen The Times.

Forslaget innebærer at det vil bli lagt inn toppkamper 20.45 på lørdager for å kunne vise så mye engelsk fotball som mulig. På et møte med alle lagenes klubbsjefer ble forslaget presentert, og det ble mottatt bra av PL-lagene. Premier Leagues endelig beslutning ventes å tas i høst.

Endringene vil eventuelt gjelde fra og med sesongen 2019/2020 og handler om at 30 kamper kan vises lørdager 20.45, skriver The Times. Det vil gjøre det mulig å se fotball fra Premier League 13.45, 16.00, 18.30 og 20.45. En drøm for alle PL-elskere.

https://www.youtube.com/watch?v=i9ufisM6kcs