Oscar Bobb hylles etter denne detaljen – mektige ordene fra Pep Guardiola sier alt

Oscar Bobb (21) har lenge vært sett på som et av Norges store kommende fotballtalenter.

Oslo-gutten fikk gjennombrudd på Manchester Citys førstelag forrige sesong.

Bobb har allerede vist hva som bor i ham på landslaget, hvor han har scoret to mål på åtte kamper.

De engelske lagene forbereder seg nå til den kommende sesongen.

Manchester City oppholder seg for øyeblikket i USA, hvor de natt til onsdag spilte treningskamp mot den skotske storklubben Celtic.

Det endte med 4-3 til Celtic, men det var den 21-årige nordmannen som stjal showet.

Bobb utlignet til 1-1 etter en snau halvtime. I andre omgang fortsatte han storspillet.

Han leverte to målgivende pasninger på ti minutter, et av dem var et herlig innlegg til landsmannen Erling Braut Haaland.

Her kan du se målene (artikkelen fortsetter under):

Pep Guardiolas ord

Det er som regel Erling Haaland som stjeler overskriftene når Manchester City er i aksjon.

Den norske spissen var kaptein i kampen mot Celtic, og fikk scoringen sin da han dukket opp på bakre stolpe på Bobbs innlegg.

Det har vært spekulasjoner rundt Bobbs fremtid i City, etter signeringen av den brasilianske kantspilleren Savio.

Bobb viste at han definitivt har noe å bidra med for de regjerende Premier League-vinnerne i kampen mot Celtic.

Den ikoniske treneren Pep Guardiola hadde følgende å si om Oscar Bobb etter tapet:

– Han er litt sjenert noen ganger, men når han spiller uten frykt så har han et utrolig potensial, sier Guardiola i et intervju med klubben etter kampen.

Oscar Bobb feirer sin første landslagsscoring under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Færøyene på Ullevaal stadion. Foto: Lise Åserud / NTB