Overgangsbonanza i Premier League på Deadline Day: Arsenal-spissen på plass hos ny klubb – Spurs nære Juventus-duo

Det er skyhøy temperatur i overgangsmarkedet i timene før vinduet smeller igjen. Her noen av de største sakene.

Spurs jakter Juventus-duo

Etter at Adma Traore glapp for Antonio Conte, ser italiener til hjemlandet og gamleklubben Juventus for forsterkninger. Spurs er i ferd med å hente det svenske stjerneskuddet Dejan Kulusevski fra Torino, ifølge den italienske journalisten Valentina Fass som gjestet Sky Sports. I første omgang skal det være snakk om et lån på halvannet år inkludert en opsjon på kjøp.

Med seg på flyet til London sitter urugayaneren Rodrigo Bentancur. Her er det snakk om en permanent overgang umiddelbart på rundt 26 millioner euro inkludert bonuser, fortsetter Fass.

En spiller som skal være på vei bort fra Tottenham Hotspur Stadium er Tanguy Ndombele. Franksmanen har aldri levd opp til forventningene og skal nå være detaljer unna en retur til gamleklubben Lyon, skal vi tro samme Sky Sports. Der skal han erstatte Bruno Guimaraes som ble klar for Newcastle for kort tid siden.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Arsenal-spissen på plass i Barcelona – vil kvitte seg med Dembélé

Etter flere utenomsportslige hendelser har Pierre-Emerick Aubameyang pakket koffertene og forlater Emirates. Gabonerene skal være på plass i Spania for å gjennomføre en låneovergang til Barcelona.

Det kommer fra den spanske fotballeksperten Alvaro Montero, som også opplyser om at spissen må gå drastisk ned i lønn for å gjennomføre overgangen.

Katalanerne ønsker å kvitte seg med Ousmane Dembélé for å rydde plass. PSG nevnes som potensiell destinasjon, men det skal være for komplisert å sluttføre avtalen i dette vinduet, forteller Montero.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Mannen som kan erstatte Aubameyang er svenske Alexander Isak. Ryktene har for alvor satt fart etter at Real Sociedad-spissen ble observert i London.

Isak blir ingen billig affære skal vi tro The Mirror. De melder at The Gunners må innfri utkjøpsklausulen på 75 millioner euro for å sikre seg den svenske 22-åringen.

Ny Everton-manager annonsert

Everton har vært managerløse etter sparkingen av Rafa Benitez. Nå har klubben funnet sin erstatter.

På Twitter bekrefter de at Frank Lampard er ansatt som ny trener. Engelskmannen har signert en kontrakt for de neste to og et halvt årene på Goodison Park.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner! Hent tilbudet via denne lenken