Overgangsguru: Lynvingen vraker PL-storklubb – går til Barcelona

Fabrizio Romano meler på sedvanlig vis at lynving er klar for katalanerne.

Overgangsvinduet nærmer seg slutten. Det har allerede skjedd en god del, og mer er i vente før vinduet smeller igjen neste uke.

En av de som nå er på farten er Adama Traore. Den hurtige Wolves-kanten ha blitt linket til både Spurs og Barcelona de siste dagene. Nå har han bestemt seg, ifølge overgangsguru.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Foto: AP Photo/Dave Thompson

Vraker Spurs – meldes klar for Barcelona

Barcelona er blant de som allerede har foretatt seg en god del i januar. Selv med store økonomiske problemer har det fått hentet inn Ferran Torres fra Manchester City. Ut har Phillippe Coutinho og Yusuf Demir gått, mens det er en dårlig skjult hemmelighet at Ousmane Dembélé ikke er med i planene videre.

Neste stopp i karrieren til Adama Traore blir Barcelona. Det melder den vanligvis pålitelige journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

I første omgang skal det være snakk om et lån, men katalanerne har en opsjon på kjøp som ligger på rundt 30 millioner euro.

Dermed vraker Traore Spurs, som ifølge rapportene har jaktet vingen siden i fjor sommer, da tidligere Wolves-manager Nuno Espirito Santo var ved roret.

I så fall blir det et gjensyn med Nou Camp for spilleren som startet karrieren i klubbens akademi, La Masia. Der var han til Aston Villa signerte han i 2015.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!