Overgangsrykter: Liverpool og Chelsea ligger langflate etter Dortmund-spiller

Med få dager til overgangsvinduet åpner seg på gløtt gjør de engelske klubbene seg klare for å kjøpe sårt trengte spillere.

Jude Bellingham har allerede etablert seg som et hett prospekt til tross for sin unge alder. Nå skal en rekke Premier League-klubber være interessert i hans tjenester.

ANNONSE: Kommer Romelu Lukaku til å score mot Liverpool i storoppgjør på Stamford Bridge? Få 10 i oddsbost på over 2,5 mål mellom Chelsea og Liverpool på søndag!

En av de største beilerne skal angivelig være Chelsea. Goal rapportere senest i sommer at Chelsea i lang tid har vært beundrere av den unge engelskmannen. Nå håper de at deres innsats med å bygge et forhold til Borussia Dortmund og signere Erling Haaland kan styrker muligheten for å signere den engelske stjernen.

The Blues har angivelig vært interessert i Bellingham siden han var en tidlig tenåring, og den beundring av ham har alt annet enn forsvunnet.

Men ifølge en rapport fra Daily Star tilbake i september, er også Liverpool veldig interessert i å signere Bellingham. Liverpool sies å kunne tilby Borussia Dortmund 80 millioner pund for den talentfulle midtbanespilleren.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Venter til sommeren

Jürgen Klopp har tilsynelatende gjort den engelske landslagsspilleren til sitt «mål nummer én», og hvis han skulle ende opp på Anfield, kan han bli klubbens rekordsignering.

Klopp mener tenåringssensasjonen er ideell for laget hans, og ønsker nå å prøve å signere Bellingham til sommeren. Det gjenstår imidlertid å se om Dortmund vil akseptere budet på 80 millioner pund, med tanke på at midtbanespilleren som fortsatt har tre og et halvt år igjen av kontrakten sin.

Manchester United-sjef Ralf Rangnick er i likhet med Tuchel og Klopp også en stor beundrer av Bellingham, ifølge en fersk rapport fra The Athletic.

ANNONSE: Kommer Romelu Lukaku til å score mot Liverpool i storoppgjør på Stamford Bridge? Få 10 i oddsbost på over 2,5 mål mellom Chelsea og Liverpool på søndag!

Problemet er bare det at Bellingham ikke skal være interessert i å gå til Manchester United – som også var tilfelle i 2020, da han i stedet signerte for Borussia Dortmund.

Vil bruke Hazard som del av overgang

I andre nyheter skal Real Madrid være interesserte i Chelsea-spilleren Reece James. Som agn på fiskekroken henger Eden Hazard, som i så fall vil bli inkludert i den heller usannsynlige overgangen.

Nyrike Newcastle United har tidigere vist interesse for Tottenhams Dele Alli, men ser nå til den spanske giganten Real Madrid i håp om å signere Isco, som ikke har fått tillit av Carlo Ancelotti.

Tottenham skal selv være på jakt etter en ny midtbanespillere, og øyner potensiale i den amerikanske 23-åringen Weston McKennie, som til daglig spiller for Juventus.

Hvilken overgang har du troen på?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!