Owen med hårreisende uttalelser om Messi og PSG: — Han gjør dem svakere - Sportsbibelen

Owen med hårreisende uttalelser om Messi og PSG: — Han gjør dem svakere

PSG stilte med tidenes front-trio til start mot Club Brugge da lagene møttes til dyst i Champions League tidligere denne uken. Likevel holdt det bare til uavgjort. Nå fyrer Michael Owen fra hofta, og mener Messi holder laget tilbake.

Etter at Lionel Messi bli kjøpt av PSG i sommer har en samlet fotballverden både gledet og gruet seg til å vitne den dødelige angrepstrioen bestående av Kylian Mbappé, Neymar og nevnte Messi.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!

Men onsdagens Champions League-oppgjør mot Club Brugge viste mer eller mindre null av det vi alle har forventet av «MNM». Snarere tvert imot. PSG gikk opp i ledelsen etter en fin scoring fra Ander Herrera, men Club Brugge imponerte og karret seg til et uavgjort resultat.

Mener de engelske lagene er bedre

Det har den tidligere storscoreren Michael Owen bitt seg fast i, og nå kommer han med en relativt ubeskjeden salve rettet den argentinske magikeren og resten av angrepstrioen.

— Uansett hvor mye vi beundrer dem, dette PSG-laget, med de angriperne – som alle er fenomenale spillere individuelt, gjør de tre sammen hele laget svakere for meg. Jeg kan ikke forstå at PSG er én av favorittene til å vinne Champions League. Jeg mener de engelske lagene Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United er mye, mye bedre, sa Owen i sendingen etter kamp.

MENER MESSI GJØR PSG SVAKERE: Michael Owen var ikke beskjeden etter kampen mellom Club Brugge og PSG.

Selv om nevnte engelske lag som Chelsea, Liverpool og Manchester City alle vant sine respektive kamper mot henholdsvis Zenit, AC Milan og RB Leipzig, var ingen av seirene spesielt overlegne.

Regjerende Champions League-mestere Chelsea vant bare 1-0 i et tett oppgjør mot Zenit St Petersburg etter mål fra Romelu Lukaku. Liverpool trakk det lengste strået i det underholdende 3-2-oppgjøret mot AC Milan, og Manchester City vant til slutt 6-3 i det fartsfylte oppgjøret mot RB Leipzig.

Også Borussia Dortmund startet sin Champions League-sesong med seier mot Besiktas. Erling Braut Haaland gjorde som han vanligvis gjør, og bredsidet inn 0-2 målet i oppgjøret som endte 1-2 i favør tyskerne.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!

Storklubbene floppet – norsk håp toppet

Med Manchester United gikk det ikke fullt så bra. Cristiano Ronaldo viste nok en gang pro på at han fremdeles kan score mål i Champions League, men med et tamt forsvar, og en megatabbe på overtid fra innbytter Jesse Lingard tok det sveitsiske laget seieren hjem.

Også Tottenham slet i sitt oppgjør mot franske Rennes. London-laget, som i likhet med Manchester United, har åpnet Premier League-sesongen med tre seire på de fire første kampene holdt kun til uavgjort i åpningskampen i UEFA Europa Conference League.

For Barcelona gikk det enda verre. Den stolte klubben ble regelrett feid av banen mot Bayern München som virket å holde igjen i store deler av kampen i 3-0 seieren mot Barcelona. Faktisk hadde ikke Barcelona et eneste skudd på mål i løpet av kampen.

Med Real Madrid gikk det bedre. Etter en tett og jevn kamp mot Inter, klarte innbytterne Eduardo Camavinga og Rodrygo å sette hull på byllen i det 89.minutt, noe som holdt til en knepen seier i Milano.

Men det var ikke bare stormaktene som spilte kamper denne uken. Også Bodø/Glimt startet sitt europeiske eventyr mot det ukrainske laget Zorya Luhansk. Bodø glimtet til, og vant på overbevisende vis 3-1, noe som setter dem på en foreløpig 2.plass i gruppen, bak Roma som har bedre målforskjell.

Så blir det spennende å se hvordan ting utarter seg videre. Får Messi det til å fungere med Neymar og Mbappé? Klarer Barcelona å finne tilbake til seg selv? Er det engelske lagene mye, mye bedre enn de andre? Og hva med Bodø/Glimt? Skal de klare å overliste Mourinhos Roma?

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!