PL-gigantens plan: Hente Andy Carrol – for å løse angrepskrisen

Storklubben sliter tungt med skader om dagen. Nå har Andy Carrol dukket opp som et overraskende overgangsobjekt.

ANNONSE: Betsson følger hver eneste runde i Premier League med kanonodds. I tillegg kan du nå spille en gratis fotballtrippel til en verdi av 200 kr – hver eneste uke!

Tottenham fikk med seg alle tre poengene etter en overtidsscoring fra Harry Winks borte mot Fulham. Et skår i gleden var at nok en angrepsspiller ser ut til å bli borte i en lengre periode med skade. Dele Alli måtte ut med en hamstring-skade som kan ta flere uker.

Fra før er Harry Kane ute frem til mars, mens Son Heung-min mister opptil fem kamper på grunn av Asiamesterskapet. I tillegg har ikke Fernando Llorente tatt sjansene han har fått så langt med et uheldig selvmål mot Fulham som siste nettkjenning.

Kan hente Carrol på billigsalg

Det nye stadionet som fremdeles ikke er klarert for spill har gitt Mauricio Pochettion betydelige restriksjoner på overgangsmarkedet. I løpet av sommervinduet kom ikke en eneste storsignering inn og i januarvinduet har det heller ikke kommet inn nye forsterkninger.

En mann som ryktes å være aktuell for klubben er nå Andy Carrol. Den høyreiste spissen lanseres som en kandidat til å løse angrepskrisen til Spurs. Ifølge The Sun vil spissen være tilgjengelig for så lite som to millioner pund ettersom Carrol er på utgående kontrakt.

En avgjørende faktor sies også å være om Pellegrini ser den tidligere Liverpool-spilleren som en verdig erstatter for Marke Arnautovic som linkes sterkt til en overgang til kinesisk fotbal.

ANNONSE: Betsson følger hver eneste runde i Premier League med kanonodds. I tillegg kan du nå spille en gratis fotballtrippel til en verdi av 200 kr – hver eneste uke!

Hva tror Spurs-fansen om denne overgangen? Del din mening i kommentarfeltet. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);