Premier League-legende hudfletter sin tidligere klubb: – Avskyelig - Sportsbibelen

Premier League-legende hudfletter sin tidligere klubb: – Avskyelig

Arsenal risikerer å miste både Mesut Özil og Alexis Sanchez på billigsalg i januar.
Det får klubblegenden Ian Wright til å reagere kraftig.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,45 i odds hos Betsson om man tror Arsenal sikrer seieren i toppoppgjøret. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Özil og Sanchez har vært Arsenals to største profiler de siste årene. Til sommeren utløper kontrakten til begge to. Dermed må de fort selges mye billigere enn ønsket i januar dersom Arsenal ønsker å få noe som helst for dem, med mindre de signerer nye avtaler.

– Det er elendig «business» for Arsenal å la to spillere som dem sine kontrakter løpe ut. Sanchez i toppform er lett verdt 100 millioner pund (over en milliard norske kroner, jou.anm.). Özil i toppform er verdt 70 til 80 millioner pund. Arsenal lar alt det forsvinne. Det er avskyelig fra et forretningsmessig synspunkt, sier Ian Wright ifølge Sky Sports. 

Wright spilte for Arsenal fra 1991 til 1998. I løpet av den perioden ble han klubbens mestscorende spiller noensinne. Det var han helt til Thierry Henry gikk forbi på listen i 2005. Han undrer seg over hvordan Arsenal har havnet i denne situasjonen.

– Hvordan kan du selge spillere som det for 25 millioner pund i januar? Det er som om folk ler av deg. Manchester City kunne funnet 25 millioner pund i bilsetet eller noe sånt. Også skal du få Sanchez for den summen? Hvorfor skal du by 60 millioner pund når du kan få dem gratis om noen måneder?

Ryktene har svirret mye spesielt rundt Özil i det siste. Tyskeren linkes til både Manchester United og Barcelona. Den siste tids rykter tyder imidlertid på at 29-åringen helst vil til Old Trafford.

LES MER: Arsenal-stjernen skal ha avgjort sin fremtid: Hit vil han!

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,85 i odds hos Betsson om man tror Liverpool får med seg seieren hjem til Merseyside. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.