Premier League-legende med oppsiktsvekkende hyllest av ligalederen

Manchester City har vært fantastiske så langt denne sesongen. Onsdag ble de hyllet av tidligere storscorer Alan Shearer, som kom med en oppsiktsvekkende påstand.

ANNONSE: Til helgen er det duket for et ordentlig toppoppgjør når Manchester City tar i mot Tottenham hjemme på Etihad. Hos Betsson får man 1,54 i odds om man tror Citys seiersrekke fortsetter. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Onsdagens 4-0-seier på bortebane mot Swansea var ligaleder Citys 15. på rad. Det er tidenes lengste seiersrekke på de fire høyeste nivåene i engelsk fotball. 1-1-kampen mot Everton 21. august var den forrige ligakampen Pep Guardiolas menn ikke vant.

Citys imponerende seier (og seiersrekke) fikk BBC-ekspert Alan Shearer til å komme med følgende oppsiktsvekkende uttalelse:

– Et av de beste lagene vi har sett noensinne? spurte programleder Gary Lineker i BBCs Match of the Day-studio

– Ja, det er det ingen tvil om. De har noen klassespillere med sulten og viljen til å prestere hver eneste uke. De må beundres, svarte Shearer.

Den tidligere spissen er den mestscorende spilleren i Premier League gjennom tidene, med 260 scoringer.

Den 15. seieren på rad gjør at Pep Guardiola holder rekordene for den lengste seiersrekken i alle klubbene han har vært manager. 19 i Bayern München og 16 med Barcelona.

City har fortsatt 11 poeng ned til Manchester United før helgens runde.

ANNONSE: Til helgen er det duket for et ordentlig toppoppgjør når Tottenham gjester Manchester City på Etihad. Hos Betsson får man hele 6,00 i odds om man tror Spurs tar en sterk borteseier og bryter den lyseblå seiersrekken. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.