Premier League-stjerne savnet – privatfly forsvant over den engelske kanalen - Sportsbibelen

Premier League-stjerne savnet – privatfly forsvant over den engelske kanalen

Det er grunn til «oppriktig bekymring» for at Cardiff-spiller Emiliano Sala var ombord i flyet som forsvant fra radaren i går kveld. Flyet fryktes å ha styrtet i den engelske kanalen. 

Det skal være grunn til «oppriktig bekymring» over at Cardiff-spiller Emiliano Sala var ombord i flyet som forsvant fra radaren rundt 20:30 mandag engelsk tid, melder BBC.

To personer var ombord i flyet som ble borte fra flyradaren i nærheten av Casquets fyrhus, sier Guernsey-politiet. Det er iverksatt full leteaksjon under forholdene som forverret seg under gårsdagens leting.

Sala har nylig signert for klubben i en rekordovergang verdt omlag 150 millioner kroner og var på vei tilbake fra Frankrike der han tok farvel med sin lagkamerater i Nantes ifølge den svenske avisen Expressen.  Argentineren var nummer tre på toppscorerlistene med 13 mål i Ligue 1 da han ble hentet av Cardiff.

Den franske journalisten Arnaud Wajdzik melder også på Twitter at Sala var ombord det savnede flyet.Ifølge ITV har Nantes bekreftet at Sala gikk ombord i flyet.