Ralf Rangnick avslører sine første ord til en pottesur Cristiano Ronaldo: – Jeg fortalte han at vi ledet

Selv når Manchester United vinner fotballkamper er det andre ting som får oppmerksomheten. En som ikke var fornøyd til tross for tre poeng var tilsynelatende Cristiano Ronaldo.

Manchester United fikk en etterlengtet seier mot nyopprykkede Brentford på bortebane.

Blant høydepunktene var det svenske stjerneskuddet Anthony Elanga som kronet sin andre start på rad med scoring. Utskjelte Marcus Rashford fikk også en etterlengtet nettkjenning under innhoppet.

I tillegg var sisteskanse David De Gea i sitt sedvanlige gode slag. Likevel er det ikke bare gladsaker fra United-leiren i etterkant. Cristiano Ronaldo var tilsynelatende meget misfornøyd med å ikke få spille 90 minutter.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Foto: Ben Stansall / AFP

Rangnicks ord til Ronaldo

Mot slutten av kampen valgte Manchester United-manager, Ralf Rangnick å bytte ut Ronaldo med Harry Maguire. Det var 36-åringen meget lite fornøyd med.

Til BBC etter kampen røpet tyskeren hva han sa til den portugisiske stjernen da han byttet han ut.

– Jeg fortalte han (Ronaldo) at vi ledet 2-0 og har lært leksen fra Villa Park. Etter kampen, var jeg sint på seg for ikke å ha endret til en femmer bak, uttalte manageren.

Han forsøkte også å få Ronaldo til å se ting fra hans perspektiv, med antydning om at portugiseren kanskje har en karriere som manager foran seg.

– I dag var det akkurat samme situasjon, og jeg ville ikke gjøre samme feilen igjen. Jeg sa: «Hør her Cristiano, du er 36 år og i strålende form, men når du er hovedtrener selv, vil du se gjennom brillene til en hovedtrener», fortsatte han.

Etter en lovende start har det tørket litt opp på scoringsfronten for spissveteranen. Så langt står han med åtte scoringer i Premier League.

Den siste tiden har han også vært noe ut og inn av laget under Ralf Rangnick, med både Edinson Cavani, Marcus Rashford og Mason Greenwood lystne på plassen på topp.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!