Rapporter: Et komplett mareritt for Zlatan – undersøkes nå

Zlatan Ibrahimovic skadet seg skikkelig under kvartfinalen i Europa League torsdag. Nå sier rykter fra <a href=»http://gianlucadimarzio.com/it/manchester-united-rottura-del-crociato-sempre-piu-probabile-nel-pomeriggio-la-risonanza» target=»_blank»> Sky Italia</a> at svensken har røket korsbåndet.

Torsdagens kvartfinale i Europa League mellom Manchester United og Anderlecht ble avsluttet på svært ulykkelig vis for Ibrahimovic. Svensken landet feil da han skulle ta i mot ballen i motstanderens 16-meter og ble liggende på gresset. Man kunne tidlig se at det var alvorlig og spissen ble støttet av banen etter kort tid

Mange fryktet det verste – en korsbåndsskade. Marerittet ser nå ut til å bli til virkelighet. Ifølge Sky Italia tyder mye på at korsbåndet har røket.

– Det finnes ingen positive tegn, sier Gianluca Di Marcio.

Zlatan undersøkes akkurat nå og ingen endelig beskjed er annonsert. Er det en korsbåndsskade kan det være snakk om åtte til ti måneder før vi ser Zlatan tilbake på fotballbanen. Det kan innebære at svenskens tid i Manchester United er over.