Real Madrid klare til å legge inn superbud på Liverpool-stjernen – tilbyr egen juvel i retur

Etter en svak høst skal Los Blancos være desperate etter å forsterke troppen. Øverst på ønskelisten står en Liverpool-spiller. 
Hovedstadslaget skal være så interessert i få til en avtale at de er villig til å sende en av sine egne juveler i retur. 

ANNONSE: Her får alle nye kunder en mektig oddsbonus på alt av europeisk fotball. Sjekk ut det elleville velkomsttilbudet!

Etter at både manager Zinedine Zidane og storscorer Cristiano Ronaldo forlot klubben etter Champions League-triumfen mot Liverpool har det gått tyngre for den spanske giganten.

Kaoset rundt den nye manageren Julen Lupetegui rakk aldri å roe seg helt før spanjolen var ferdig i trenerstolen. Laget har heller ikke klart å fylle tomrommet etter Ronaldo.

Klubbpresident Florentino Perez er ifølge Goal.com nå på leting etter en fullverdig erstatter for portugiseren.

Det har lenge versert rykter om Chelseas Eden Hazard, men nå har også ryktene om Liverpools stjernespiller begynt å svirre.

ANNONSE: Få opptil 2000 kr i oddsbonus på alt av fotball HER!

Vil bytte bort stjerneskudd

Det er nemlig Mohamed Salah Real Madrid ønsker å hente til den spanske hovedstaden. I tillegg til en overgangssum skal klubben være villig å legge en av sine største juveler på forhandlingsbordet for å sikre seg den egyptiske vingen.

Marco Asensio ble av mange pekt ut som mannen som kunne erstatte Cristiano Ronaldo på Santiago Bernabeu, men nå ryktes det at klubben er villig til å gi slipp på unggutten for å få kloa i Salah.

Spanjolen har foreløpig hatt en skuffende sesong etter Ronaldos avgang og står kun med ett mål i ligaen så langt. Mohamed Salah har derimot fortsatt storspillet fra forrige sesong og har bidratt til hele 15 scoringer i alle turneringer.

ANNONSE: Bli medlem og få en heftig oddsbonus på alt av fotball. Alle nye kunder som gjør et innskudd på 100 kr eller mer kan få opptil 2000 kr i oddsbonus.

Hva synes du om den mulige overgangen? Del din mening i kommentarfeltet. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);