Real Sociedad-presidenten: – Tror ikke Ødeagaard returnerer til Real Madrid

Det blir ikke en retur til den spanske hovedstaden allerede i sommer skal vi tro Real Sociedad-president Jokin Aperribay.

En kanonsesong i Real Sociedad har gjort Martin Ødegaard til en av spansk fotballs aller mest ettertraktede spillere.

Med syv scoringer og åtte målgivende har 21-åringen vært en av de aller viktigste brikkene i laget som ligger på fjerdeplass i La Liga før gjenoppstarten etter korona-utbruddet. Sociedad har også tatt seg til cupfinalen hvor erkerivalen Athletic Bilbao venter, uten at det er avklart hva som skjer med Copa del Rey.

Nordmannen er for tiden på lån fra Real Madrid denne sesongen. Lånet utløper etter sesongen, men klubbene skal ha avtalt en opsjon på enda ett år.

Prestasjonene til Ødegaard har derimot satt fart på ryktene om at Los Blancos vil hente unggutten tilbake allerede denne sommeren.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Kommer til å bli

Real Sociedad-president Jokin Apperibay er imidlertid overbevist om at nordmannen blir å finne i «La Real»-drakt også neste sesong.

– Jeg tror Ødegaard kommer til å bli i Real. Det er det jeg tror og håpet vi har, uttalte han til Radio Euskadi ifølge nettstedet Goal.

Men ifølge Apperibay er avgjørelsen i Ødegaards egne hender:

– Avgjørelsen er opp til han og jeg tror han blir, forteller Real-presidenten.

Sociedad-legende hyller Ødegaard

Real Sociedad-legenden Roberto Lopez Ufarte har stor tro på at Ødegaard kunne blitt en viktig del av Real Madrid-stallen allerede nå:

– Jeg tror han har hode på rett plass og han vet hvorfor han kom hit: for å vise folk, å vise at han har masse ferdigheter og at han venter på at en plass åpner seg i Real Madrid, har Ufarte uttalt til Noticias de Gipuzkoa ifølge samme nettsted.

Men det kan avhenge hva som skjer med superstjernen og tidligere Ballon d’Or-vinner, Luka Modric, mener Ufarte.

– Dette er bare mine tanker, men muligens i løpet av det neste året når Modric drar.