Rio Ferdinand om den bisarre Messi-situasjonen: — Det er respektløst - Sportsbibelen

Rio Ferdinand om den bisarre Messi-situasjonen: — Det er respektløst

Lionel Messi tegnet seg for første gang på scoringslisten iført PSG-drakt. Men det er ikke målet hans som får størst oppmerksomhet i etterkant av seieren mot Manchester City.

Lionel Messi har ikke helt fått det til i Paris Saint German etter overgangen fra Barcelona. Men i går viste han hele verden at han fremdeles har det, og at han på ingen måte kan avskrives. Likevel er den store snakkisen etter en situasjon som utartet seg på overtid av kampen mot Manchester City.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!

Den argentinske magikeren, som attpåtil har vunnet Ballon d’Or ved seks anledninger, ble nemlig plassert som liggende bak muren på frisparket til Manchester City helt på tampen av kampen. Det har fått den tidligere Manchester United-stopperen til å reagere.

— Nei, nei, nei! Det er respektløst! Hadde jeg vært Messi ville jeg aldri gått med på det. Om jeg hadde spilt på PSG hadde jeg lagt meg ned for ham, sa Ferdinand etter kampen.

I den første kampen i gruppespillet møtte PSG Club Brugge, som på sjokkerende vis kjempet til seg ett poeng mot de mektige franskmennene. Derfor smakte det nok ekstra godt med en seier for PSG som møtte mye tøffere motstand i et bunnsolid Manchester City.

Etter at Idrissa Gueye satt inn 1-0 på fra kort hold var kampen lenge meget jevn. City hadde mange muligheter til å utligne, men det var PSG som i stedet økte ledelsen med et fantastisk mål av Lionel Messi.

På sedvanlig Messi-vis tok han med seg ballen fra midtbanen før han skjærte innover og la opp til vegg med Kylian Mbappé. Deretter krøllet han ballen i kroken med sitt giftige venstreben – som vi har sett så utallige mange ganger før.

Foruten å score sitt første PSG-mål i oppgjøret mot Manchester City, noterte han seg sin 27. scoring mot engelske lag i Champions League. Det er så mye som 15 ganger mer enn noen andre spillere.

Hva tenker du om den bisarre situasjonen?

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!