Ronaldos sjokkovergang nærmer seg – City villig til å slippe stjernespiller for å rydde plass til Juventus-stjernen

Ryktene om Ronaldos exit fra Juventus har tiltatt i styrke. Nå rapporteres det om at portugiseren har sagt farvel til lagkompisene. City på sin side jobber med å rydde plass til superspissen.

Det kan virke som om Cristiano Ronaldo har bestemt seg. Han ønsker seg bort fra Juventus. Lenge var det rykter om en retur til Manchester United eller Real Madrid, samt PSG og Manchester City.

Ifølge Sky Sports forlot Ronaldo treningsfeltet etter å pakket tingene sine og sagt farvel til lagkompisene.

Etter at PSG signerte selveste Lionel Messi og Real Madrid virker å ha alt fokus på Kylian Mbappé er nå listen over mulige destinasjoner kuttet ned. For øyeblikket seiler Manchester City opp som den aller heteste kandidaten. Etter at Sergio Aguero forsvant og Harry Kane glapp, gjør de lyseblå nå alt de kan for å hente inn en ny angriper.

City vil selge sternespiller

Den gamle dame skal visstnok kreve rundt 25 millioner pund for å gi slipp på 36-åringen. Overgangssummen kombinert med portugiserens skyhøye lønn gjør derimot overgangen komplisert for et Manchester City som allerede har brukt over 100 millioner pund på å hente Jack Grealish fra Aston Villa.

Dermed må det ryddes plass i garderoben og på lønningslisten. Bernardo Silva har lenge vært koblet bort og linkes sterkt til både Atletico Madrid og AC Milan.

En annen, litt mer overraskende spiller som kan forsvinne er Raheem Sterling. Engelskmannen skal ifølge rapporter fra blant annet italienske AS være en av de som kan forsvinne ut portene på Etihad og gå motsatt vei melder TV2. Den italienske kubben vil på sin side heller ha Gabriel Jesus, noe Pep Guardiola skal være lite lysten på.

Stjernestatus hos erkerivalen

Overgangsryktene har skapt sjokkbølger over fotballverdenen. Cristiano Ronaldo har en meget høy stjerne hos erkerivalen Manchester United og et svært tett forhold til trenerlegenden Sir Alex Ferguson.

Foto: REUTERS/Ian Hodgson

Det var i den røde delen av Manchester at karrieren virkelig skjøt fart. Det endte med flere ligatitler, Champions League.trofé og drømmeovergangen til Real Madrid i 2009.

Et intervju fra 2015 sirkulerer nå på internett. Der gikk portugiseren langt i å utelukke en overgang til Manchester City. Nå virker derimot pipen å ha fått en annen lyde og det blir veldig spennende å se mottakelsen Ronaldo eventuelt skulle få ved en retur til Old Trafford i lyseblått.