Røper bemerkelsesverdige forandringer i laget etter ankomsten til Ronaldo: — Det var vanvittig å se …

Cristiano Ronaldo har omsider vendt «hjem» til Manchester United.
Skal man tro lagkamerat Lee Grant, har Ronaldo allerede skapt en bemerkelsesverdig effekt på laget – også utenom fotballen.

I en alder av 36 viser Cristiano Ronaldo at det fremdeles er mulig å holde et internasjonalt toppnivå som fotballspiller. I kampen mot Newcastle denne helgen scoret han to ganger, og fikk med det en drømmeåpning i sitt gjensyn med Manchester United-fansen.

Hans bidrag mot Newcastle gjorde at Manchester United, som ellers har hatt en god start på årets sesong, ligger à poeng med Chelsea, Liverpool og Everton – som alle har 10 poeng etter fire kamper. Men det er ikke bare på banen Ronaldo-effekten har gitt utslag.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!

Følger Ronaldos matvaner

Portugiseren har nemlig gjennom hele sin karriere vært ekstremt varsom med kosthold, helse og forberedelser for å holde seg i form, og er på ingen måte en stor fan av junkfood eller usunne drikkevarer.

Ifølge Manchester Uniteds reservekeeper, Lee Grant, har det latt seg merke i troppen. For etter å ha vært i klubben i snaue to uker har spillergruppen allerede begynt å følge legendens fotspor – også når det kommer til matvaner.

— Vanligvis når vi spiser middag sammen på en fredag, avslutter vi med noe søtt. Kanskje en liten eplekake, en brownie og fløte eller noe annet, sier Lee Grant til Talksport.

Før kampen mot Newcastle var det derimot ikke tilfelle.

— Ingen turte å røre eplepaien og vaniljesausen, ikke en eneste spiller gikk og hentet seg brownie. Alle satt stille og en av gutta spurte meg: «Hva har Cristiano på tallerkenen»?, sier Grant.

— Ikke en eneste spiller turte å gå og hente litt av junkfooden som ble tilbudt, det var vanvittig å se, fortsetter han.

— Et eksempel for mange spillere

Også Solskjær fortalte under mandagens pressekonferanse i forkant av Champions League-møtet med Young Boys hvordan Ronaldo påvirker sine lagkamerater:

– Det var åpenbart en spøk av Granty, for det er ikke slik at vi bare spiste junkfood før han kom, og at han har forandret alt. Samtidig har han selvsagt bevist hvordan han skal ta vare på seg selv, og jeg tror han vil være et eksempel for mange spillere på hvordan du kan forlenge karrieren din, sier Solskjær.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!