Rosenborg hylles for behandlingen av stjernespilleren

Det var knyttet store forventninger til Nicklas Bendtner i Rosenborg-drakta før sesongen.
Spissen har for alvor begynt å finne nettmaskene den siste tiden.

Nå velger den danske spillerens agent å rose RBK for hvordan de har behandlet spissen.

– Rosenborg-overgangen har betydd mye for Nicklas, det kan man se nå. Klubben har fulgt opp det de sa da han signerte i mars. Nicklas startet litt på nytt igjen, og denne tiden har vært ekstremt viktig for ham, forteller agent Ivan Benes til Adresseavisen.

29-åringen står med seks mål på sine fem siste kamper. Søndag ble det to nye, da mot Vålerenga. Totalt står han dermed med 12 scoringer i Rosenborg-drakta. Bendtner har hatt det tøft siden han forlot Arsenal for godt i 2014. Periodene hans i henholdsvis Wolfsburg og Nottingham Forest var preget av skader og lite spilletid – og igjen få mål.

Det resulterte i at han mistet plassen på det danske landslaget. 27. august ble han igjen kalt inn i Åge Hareides landslagstropp. Da var det to år siden forrige landslagssamling.

– Da han kom til Nottingham i fjor høst hadde han ikke spilt en kamp på seks måneder, og ble kastet rett inn i mange kamper på kort tid. Det var også mye fram og tilbake om hvordan han ble brukt etter å ha blitt skadet i oktober. I Rosenborg har det vært en god dialog mellom Nicklas og klubblederne hele veien. RBK har trodd på planen som ble lagt, og kjørt på videre. Også i den første tiden, da Nicklas presterte mer ujevnt. Dette har fungert veldig bra, sier Benes til Adresseavisen.

Agenten legger til at spissen trives i Trondheim.

I videovinduet under kan du se alle Bendtners scoringer fra tiden i Arsenal:
https://youtu.be/VdP0OlbQ-MA
Lik og del hvis du også elsker LORD BENDTNER!