Ryktene som får rivalene til å skjelve: Melder at Messi er i samtaler med tidligere manager

Tirsdag kom den sjokkerende beskjeden om at fotballstjernen Lionel Messi har fått nok av tilværelsen i Barcelona – og ønsker et klubbskifte.

Han skal ha gitt skriftlig beskjed om dette til klubben tirsdag, ifølge en rekke internasjonale medier, blant annet spanske Marca.

Hele stjernegalleriet kan følge etter

AP Sports meldte like etterpå at Barcelona har bekreftet Messis overgangsønske – det meldte de på Twitter.

I tillegg skriver de at hele stjernegalleriet på Camp Nou kan velge å følge Messi ut døra – blant dem Luis Suarez, Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Samuel Umtiti.

Snakket med Pep

Nå klør alle ekspertene seg i skjegget og lurer på hvor den 33 år gamle driblemesteren har lyst til å spille sine siste sesonger som verdensstjerne.

Og det kommer neppe som en overraskelse for mange at han linkes sterkt til Manchester City, som ledes av hans gamle manager, Pep Guardiola.

Og onsdag morgen melder ESPN at Messi allerede har vært i samtaler med Pep Guardiola, like etter at de ble slått ut i Champions League av Bayern München.

På telefonen skal de ha diskutert muligheten for en overgang til Manchester City for Lionel Messi.

Guardiola ledet Barcelona fra 2008 til 2012, hvor han vant La Liga tre ganger, Copa del Rey to ganger, Supercupen tre ganger, UEFA Champions League to ganger og VM for klubblag to ganger.

Ekspert-journalist melder om viktig klausul

Messi skal ha hatt en klausul i kontrakten sin med Barcelona som sa at han kunne forlate klubben etter denne sesongen, om det var hans ønske.

Flere medier melder at han ønsker å benytte seg av denne klausulen, men at det er usikkert om tidsfristen for å utnytte seg av den har gått ut.

En av journalistene i verden som er tettest på overgangsmarkedet er Fabrizio Romano, han melder at klausulen skal ha utgått i juni.

Se innlegget under:

Messi har spilt hele sin profesjonelle karriere i Barcelona og spanske La Liga – vil du se ham spille i Premier League?