Rykter: Manchester Uniteds frekke transferkupp – vil rappe nysignering fra erkerivalen

Han har gjort stor suksess i La Liga, og det har lenge ligget i kortene at han skal videre til Manchester City. Nå er derimot Manchester United ute etter å kuppe stjernespilleren fra erkerivalen.

Imponerende 10 mål og 11 assist har det blitt på 35 kamper denne sesongen, og overgang til en av verdens største klubber kan nå bli neste steg for Mikel Oyarzabal.

Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Ryktes til City

Det venter større oppgaver for 23-åringen hvis han forlater Real Sociedad i sommer. Det har lenge vært planen at spanjolen skal gå over til Premier League og Manchester City, men nå ser det derimot ut til at hans framtid kan endre seg.

Ryktene skal ha det til at Manchester United også kaster seg med i kampen om Oyarzabal, ifølge Todofichajes. Ole Gunnar Solskjær er nemlig på jakt etter en ny spiss til neste sesong.

United i hælene

I utgangspunktet handlet det om Dortmunds stjernespiller Jadon Sancho, men med en svært høy prislapp er det usikkert om United velger å gå denne veien med tanke på den økonomiske krisen som venter etter koronaviruset.

Derfor kan Oyarzabal være et perfekt alternativ og en betydelig billigere spiller å hente inn. 23-åringen har en utkjøpsklausul på 70 millioner euro, omtrent 750 millioner norske kroner, hos Real Sociedad.

Manchester United har derimot forhåpninger om å kunne klare og karre til seg spilleren for «bare» 50 millioner euro, og dermed gjøre Mikel Oyarzabal til en ny lekekamerat for Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood.