Sammenligner Norge med Manchester City etter gruppeseieren

Per Joar Hansen peker på én likhet mellom fjorårets suverene ligamestere i England og Norges landslag. – De har litt av det mantraet vi har, mener «Perry».

 

 

 

Men der stopper også sammenligningen. Assistenten er full av lovord om det Pep Guardiolas lag holder på med om dagen. Selv om Norge sikret gruppeseieren med tre poeng bort mot Kypros på mandag

– Det er vanvittig imponerende å se hvordan de spiller fotball. Med tanke på det som Lars snakker mye om med «løp uten ball», så er det mange som ofte ser på antall pasninger som Manchester City har i løpet av en kamp, men hvis man også ser på løpskraften i laget, som begynner på topp med Agüero og co., og ser hvordan de løper for hverandre, så er det fantastisk imponerende, forteller «Perry» til TV2.

Landslagskaptein Stefan Johansen påpeker at de lyseblå fra Manchester er det beste laget han har møtt.

– Det er uten tvil det beste laget jeg noen gang har møtt. Det føltes som om de var tre spillere mer enn oss på banen. De var ekstreme, sier han til TV2.

Også Mohamed  Elyounoussi har fått kjenne på hvor brutalt det kan være å spille mot Guardiolas mannskap. Han fikk 17 minutter da laget hans Southampton ble nedsablet hele 1-6 på Etihad tidligere denne sesongen.

– De slappet ikke av etter at de hadde scoret tre mål. De peiset på fremover, sa «Moi».

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);