Slik ser Manchester City-keeperen ut etter denne grufulle kollisjonen

Manchester City-keeper Ederson fikk en brå avslutning på lørdagens toppkamp, da Liverpool ble slått hele 5-0.
24-åringen ble truffet i fjeset av knottene til Liverpool-ving Sadio Mané da begge gikk etter ballen i kampens 37. minutt.
Nå kan man se resultatet av den omdiskuterte situasjonen.

Helgens store Premier League-debatt dreide seg om det var riktig av dommer Jon Moss å vise ut Mané. Meningene om situasjonen var svært delte. Flere eksperter og fans mente Mané burde fått bli på banen, mens andre mente det var et soleklart rødt kort.

Det som det ikke fantes tvil om var at Ederson fikk seg en skikkelig trøkk i situasjonen. Keeperen ble båret av banen mens han fikk tilført surstoff.

Til publikums lettelse viste han seg frem inne på stadion i andre omgang, da med en stor plasterlapp i ansiktet. Nå sirkulerer bilder av brasilianerens ansikt på nettet. De ser ut til å ha blitt tatt i City-garderoben, like etter at Ederson hadde måttet sy åtte sting.

Mané ble automatisk tildelt tre kampers suspensjon for hendelsen, slik det blir ved røde kort etter farlig spill, men det ventes at Liverpool vil anke den straffen. Senegaleseren tok til sosiale medier for å be om unnskyldning til Ederson etter kampen.

– Jeg håper og ønsker Ederson hurtig bedring. Jeg er svært lei meg for at han ble skadet i vår uheldige kollisjon på banen, og jeg er lei meg for at han ikke kunne fullføre kampen på grunn av det. Jeg ber om at han blir bedre kjapt og spiller igjen snart, fordi han er en spiller av høyeste kvalitet, skrev Mané på Instagram.

Det er usikkert når Ederson kommer tilbake på banen i kamp, men han så ut til å delta på Citys mandagstrening, da med en beskyttelseshjelm på hodet:

Lik Sportsbibelen om du også elsker fotball!