Sjokkbeskjeden: Fotballikonet og den tidligere store spilleren brakt rett til sykehuset med hjerteproblemer

Fotballikonet Ronald Koeman er ført til sykehuset.
Hvor den nåværende nederlandske landslagstreneren har blitt operert for hjerteproblemer.

Situasjonen skal nå være stabil, ifølge den nederlandske avisen De Telegraaf.

Den tidligere fotballspilleren og ikonet Ronald Koeman er ført til et sykehus med hjerteproblemer. Det melder den nederlandske avisen De Telegraaf.

Koeman til sykehuset

Søndag kveld kom den urovekkende nyheten om at 57-åringen ble hastet til sykehus med ambulanse fra hjemmet. På sykehuset har Koeman blitt operert med en kirurgisk inngrep.

Han er et av Nederlands største fotballikoner og har spilt for store klubber som Ajax, PSV Eindhoven, Feyenoord og Barcelona. I tillegg har Koeman spilt 78 landskamper og scoret 14 mål for Nederland og var med å vinne EM-gull i 1988.

Har blitt operert

Spillekarrieren ble avsluttet i 1997 og siden har 57-åringen hatt en vellykket trenerkarriere med jobber får Barcelona, ​​Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton og Everton. Og siden 2018 har Koeman vær trener for Nederlands landslag.

Koeman skulle i utgangspunktet ha forberedt det nederlandske landslaget til EM-sluttspillet, som er utsatt til neste år, og det er uklart når laget spiller sin neste kamp.

De Telegraaf melder nå at situasjonen er under kontroll for fotballikonet. Kona Bartina Koeman har bekreftet at ektemannens tilstand er stabil etter operasjonen.

Ifølge den nederlandske avisen er det sannsynlig at Ronald Koeman forlater sykehuset i løpet av mandagen. Han meddeler selv at han ikke visste noe om hjerteproblemene før situasjonen oppstod.