Sjokknyheter: Messi kan forlate Barcelona – dette er grunnen

En lang karriere i Barcelona kan være over for den argentinske superstjernen.

Han har spilt hele karrieren i Barcelona og vunnet det som kan vinnes. Nylig scoret Lionel Messi sitt mål nummer 700 i karrieren, noe som befestet legendestatusen på Camp Nou ytterligere.

Men nå kan det nærme seg slutten for Messis tid i Katalonia skal vi tro spanske medier. Etter bråket den siste tiden vurderer nemlig argentineren å forlate klubben.

Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo

Uenigheter med klubben

I løpet av sesongen har det vært mye utenomsportslig bråk i Barcelona. Ledelsen og Messi skal ha hatt flere uenigheter, som nå skal være grunnen til at 33-åringen vurderer fremtiden sin i Blaugrama-trøyen.

Med ett år igjen av kontrakten begynner det nå å haste for Barcelona hvis de skal overbevise superstjernen om å bli værende på Camp Nou.

Full stopp i kontraktsforhandlingene

Ifølge radiokanalen Cadena SER har Messi nå bestemt seg for å forlate Barcelona.  Manu Carreno, journalist i kanalen, mener ifølge Fotbollskanalen at forhandlingene mellom Messi og Barcelona er blitt helt lagt på is.

Årsakene skal være flere, men det skal først og fremst handle om Messis tanker om klubbledelsen og den sportslige ledelsen. Nå skal han ha fått nok og er lei av at det sportslige prosjektet ikke har hatt ønsket fremgang.