Sjokkrykte: Liverpool skal være interesserte i angrepsstjerne - har allerede forhørt seg - Sportsbibelen

Sjokkrykte: Liverpool skal være interesserte i angrepsstjerne – har allerede forhørt seg

Cristiano Ronaldo ser ut til å havne i Juventus. Samtidig kan en av den italienske klubbens største stjerner forsvinne. Liverpool skal nemlig ha tatt kontakt angående en overgang for en klubbens beste angripere.

Sommerens store overgang ser ut til å bli Juventus» kjøp av Cristiano Ronaldo. Det i utgangspunktet spinnville ryktet ser bare ut til å være mer og mer i tråd med virkeligheten.

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Thomas fant en løsning som hjalp han med å få håret tilbake.

Ronaldo-overgangen blir med all sannsynlighet svært dyr. Dermed kan det fort hende at Juventus ønsker å få inn litt midler gjennom spillersalg.

Italienske Tuttomercatoweb hevder nå at Liverpool ønsker å hente Paulo Dybala.

Argentineren fikk bare spille 22 minutter i VM, men Liverpool skal likevel ligge langflate etter spilleren som har imponert stort i Juventus de siste tre årene. Liverpool skal visstnok allerede ha spurt Juventus om spilleren er tilgjengelig.

Det skal sies at Tuttomercato ikke sees på som en veldig pålitelig kilde. Juventus-trener Massimiliano Allegri har tidligere sagt at Dybala kommer til å ta en sesong til hos «Den gamle dame». Et kjøp av Ronaldo kan imidlertid sørge for at en Dybala-exit blir noe mer sannsynlig.

DEL artikkelen om du vil se Paulo Dybala i Premier League!

ANNONSE: Begynner du å bli tynn i håret? Thomas fant en løsning som hjalp han med å få håret tilbake.