Skrekkmåneden som kan velte Liverpools sesong

Det knalltøffe programmet som venter Merseyside-klubben kan være med på å definere sesongen allerede. 

Jürgen Klopps mannskap har litt av et kampprogram som venter. I løpet av den neste måneden skal laget hans ut i hele ni kamper. Åtte av dem i ligaen hvorav tre av er mot lag fra fjorårets topp seks. I tillegg til en knalltøff hjemmekamp som avgjør skjebnen i Europa.

ANNONSE: Spill på Liverpool og få opptil 2000 kr i oddsbonus!

Champions League-avansement og titelrace i potten

I ligaen venter blant annet Manchester United, Arsenal, tøffe bortekamper mot Bournemouth og Wolverhampton før perioden avsluttes borte mot ligaleder Manchester City 3. januar. Med fem poeng opp til serielederen må det plukkes mye poeng for å henge med de lyseblå som har vunnet sine syv siste kamper.

Midt i dette venter en avgjørende Champions League-kamp mot det italienske storlaget Napoli på Anfield. En kamp som må vinnes dersom de skal ta seg videre i turneringen de gikk til finalen i forrige sesong. For øyeblikket troner Napoli øverst i gruppen med ni poeng, ett foran PSG og tre foran Liverpool.

Kritisk til terminlisten

Klopp har tidligere vært kritisk til det beinharde kampprogrammet.

– Det virker som om vi spiller annenhver dag frem til mars! Vi ser ikke etter unnskyldninger, det gjør vi aldri, så vi prøver å få med oss det vi kan, sa Klopp tidligere i høst ifølge Goal.

Før Arsenal-kampen i november kommenterte han skadene på Henderson og Keita slik:

– Det er ikke veldig alvorlig, rundt to-tre uker. I Premier League vil det si 20 kamper hvis vi er heldig, ble han sitert på fra pressekonferansen av Goal.

Slik ser terminlisten ut: 

8. desember: Bournemouth (b)

11. desember Napoli (h)

16. desember Manchester United (h)

21. desember: Wolverhampton (b)

26. desember Newcastle (h)

29. desember Arsenal (h)

3. januar Manchester City (B)

ANNONSE: Spill på Premier League og få opptil 2000 kr i bonus.

 

 

 

Lik og del artikkelen hvis du gleder deg til all fotballen som venter i julen! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);