Slik vinner man på oddsen – uten å ta stor risiko

Spill på oddsen er en kunst i seg selv. Det er vrient å dra inn de helt store gevinstene uten å ta for stor risiko. Her er noen tips for å finne riktig strategi.

Her får du et trippelspill på fotball til 200 kr – helt gratis og uten risiko!

Som oddsspiller søker målet alltid størst mulig gevinst til lavest mulig innsats, En måte å minimere egen risiko er å aktivere kampanjetilbudene spillselskapene opererer med. Det kan være lurt å slå til på disse for å slippe å satse egne penger. På denne måten kan man opparbeide seg en sum man kan bygge videre på.

Hos Betsson får du nå ett gratis trippelspill på fotball – helt uten risiko. Sjekk ut tilbudet her!

Når det kommer til hva man skal spille på finnes det utallige spillmuligheter på fotball.

Dersom man er usikker på resultatet kan det derfor være en idé å satse på andre momenter i kampen, som for eksempel antall mål, kort eller lignende.

Kombinere sikre spill eller satse på én høyoddser?

I vurderingen av antall spill som skal plasseres er det mange faktorer som spiller inn. Ofte er det en mellomting veien å gå slik at man får en pen avkastning på spillet uten å ta alt for høy risiko.

Ditt neste oddsspill kan gi storgevinst – helt risikofritt. Her får du nemlig et gratisspill på fotball til en verdi av 200 kroner.

Avhengig av hvilke kamper man spiller på gir to til tre kamper en god totalodds. Da kan man gå for en eller to “sikre” kamper og ett spill som gir oddsen et løft.

Eksperthjelp

Et råd som aldri går av moten er å høre på fagfolk. Selv om de ikke alltid treffer har de som regel god greie på hva de snakker.

De jobber kontinuerlig med å finne lønnsomme spill som kan gi spillerne god verdi for pengene. I bunnen ligger mange timer med research så det kan i det minste være lurt å se deres analys av spillet før man gjør seg opp en egen mening.

Nå tilbyr Betsson også en ellevill mulighet for Manchester United- og Liverpool-fans. De deler nemlig ut 3 eksklusive VIP-pakker til United-Liverpool på Old Trafford – sammen med John Arne Riise!


 

Les mer om...