Solskjær etter sjokkbeskjeden: – En super gutt

Kona til tidligere Molde-spiller Joshua Gatt har fått kreft.

Gatt spilte i Molde fra 2011 til 2016. I denne perioden slet han med flere lengre skadeavbrekk. Etterpå har han spilt for Minnasota United og Colorado Rapids. Nå er han klubbløs.

Gatts kone, Melissa, har fått en aggressiv form for kreft. Fotballspilleren ber om økonomisk hjelp slik at kona kan få behandling.

– Jeg er for tida arbeidsledig og prøver å få meg jobb som fotballspiller. Dette har vært jobben min de siste åtte åra. Kreften har spredt seg og nå er det bare behandling som gjelder. Jeg ønsker å bli gammel med min store kjærlighet. Vi vil ha barn. Vi vil se barna våre vokse opp og få egne barn igjen. Vi trenger all hjelp vi kan få. Hvis du har noe å gi, så ber jeg deg om å hjelpe til å redde kona mi, skriver Gatt på støttekampenjens side på GoFundMe.

Det var Ole Gunnar Solskjær som hentet Gatt til Molde i 2011.

– Josh er en super gutt som har hatt mye uflaks i fotballkarrieren. Han fortjener ikke dette utenfor fotballen. Vi er nok med og bidrar hele gjengen. Så får vi håpe at de finner ut av det, sier Solskjær til Dagbladet.

Ørjan Håskjold Nyland er blant de tidligere lagkameratene som har erklært sin støtte.

– Kona til min venn og tidligere lagkamerat har blitt diagnotisert med kreft. Alle bidrag vil være til stor hjelp for dem, sånn at de kan få den hjelpen de trenger. Jeg krysser fingrene for dere begge og at dere vil vinne denne kampen. Alt hjelper, skriver Nyland på Twitter.

DEL artikkelen for å erklære din støtte til Melissa og Joshua Gatt!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);