Solskjær henter Maguire til Manchester United for rekordsum

Overgangssagaen er over for alle United-fans.

Manchester United bekrefter at Harry Maguire (26) er klar for klubben!

Mandag bekrefter Manchester United at Harry Maguire er klar for klubben. 26-åringen blir hentet fra Leicester City for 865 millioner kroner, som gjør midtstopperen til verdens dyreste forsvarsspiller.

Maguire blir å se på Old Trafford i lang tid, da han har signert en seksårskontrakt med de røde djevlene. United har også sikret seg en opsjon til å forlenge kontrakten ett år ytterligere, om de ønsker det i framtiden.

Maguire er svært fornøyd med å entre dørene på Old Trafford og sier åpenhjertig at Ole Gunnar Solskjærs fremtidsplaner ser svært lyse ut.

«Når Manchester United banker på døren, er det en utrolig mulighet. Etter samtalene jeg hadde med manageren, er jeg begeistret for planene han har for laget. Det er tydelig at Ole bygger et lag for å vinne trofeer», sier midtstopperen til klubbens nettsider.

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, er svært begeistret over å ha sikret seg det nye tilskuddet, som er for øvrig er fast inventar på det engelske landslaget.

«Harry er en av de beste midtstopperne i fotballen. Han leser spillet godt og har en sterk tilstedeværelse på banen, samtidig som han er rolig under press. I tillegg er han god med ballen og er en trussel i boksen. Jeg tror han vil gå godt inn i gruppen vår, både på og utenfor banen», sier Solskjær til Uniteds hjemmeside

Den tidligere rekorddyre forsvarsspilleren var Virgil van Dijk, da han ble solgt fra Southampton til Liverpool i desember 2017, for 830 millioner kroner.

Maguire ble hentet fra Hull City av «The Foxes» for 128 millioner kroner tilbake i 2017, han rakk å notere seg for 69 Premier League-kamper for Leicester.

Maguire er Solskjærs tredje signering for Manchester United. Tidligere i sommer sikret han seg Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Daniel James fra Swansea.

Er Harry Maguire verdt prisen United kjøpte han for? Si din mening i kommentarfeltet! 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);