Solskjær mener manager-rivalen kan være grunnen til at straffene uteblir for Manchester United

Ole Gunnar Solskjær tror det har blitt vanskeligere for Manchester United å få straffer etter utspill fra manager-rivalen.

Manchester United har fått en god start på årets Premier League-sesong. fire seire og én uavgjort er fasiten etter de fem første kampene. Storspill fra Paul Pogba og Cristiano Ronaldos comeback på Old Trafford har vært blant de store snakkisene rundt de røde djevlene så langt.

Mener rival kan ha skylden for færre straffespark

Manager Ole Gunnar Solskjær er derimot ikke helt fornøyd med alt om dagen. Nordmannen har bitt seg merke i mangelen på idømte straffespark i favør United. Og han vet nøyaktig hvilke retning han skal rette pekefingeren i.

– Det var en viss manager som begynte å bekymre seg for at vi fikk straffespark forrige sesong, og etter det virker det som det er blitt verre for oss å få straffespark. Jeg har sett en stor forskjell siden den gang, men vi får bare overlate det til dommerne og forhåpentligvis tar de riktige avgjørelser snart, uttalte United-manageren på pressekonferansen fredag ifølge, TV2.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!

Foto: Oli SCARFF / AFP

– Fått flere straffer på to år enn jeg har hatt på fem

Det meste tyder på at det er Liverpool-manager Jürgen Klopp er mannen Solskjær sikter til. Tyskeren uttalte nemlig tidligere i å at rivalen hadde fått markant flere ellevemetere siden han overtok roret på Anfield.

– Manchester United har hatt flere straffer på to år enn jeg har hatt på fem og et halvt. Jeg aner ikke om det er min feil. Men det er ingen unnskyldning for i kveld, sa Klopp etter kampen den gang, ifølge samme kanal etter tapet mot Southampton i januar.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!