Solskjærs vågale spådom: – United kan vinne Champions League med Zlatan

Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær tror hans gamle lag vinner Champions League neste sesong om Zlatan Ibrahimovic blir i klubben.

Svenske Expressen har kilder som sier at Ibrahimovic signerer ny kontrakt, og dermed blir i Manchester United også neste sesong. Det er svært gode nyheter, ifølge den tidligere United-spissen og Molde-manageren Solskjær.

– Ja, helt klart kan de vinne Champions League da. Det trengs kanskje en midtbanespillere som kan ta over for Michael Carrick og kanskje en ledertype på midstopperplass, men det ser veldig bra ut, sier Solskjær til Expressen.

Solskjær, som selv avgjorde Champions League-finalen i 1999 mot Bayern München på overtid, hyller Ibrahimovics bidrag til Manchester United denne sesongen. Derimot er det ingen garanti for Champions League-spill neste sesong. United må i så fall ende topp fire i Premier League eller vinne Europa League. I denne kampen er Zlatan viktig.

– Han har kommet inn som den store stjerna. Jose Mourinho har gitt Zlatan og Paul Pogba tillatelse til å være de store i laget, og Zlatan har nesten spilt alle kampene. Han har prestert på et høyt nivå. Det er veldig morsomt å se som United-supporter, sier Solskjær.

44-åringen er ikke overrasket over at Ibrahimovic har spilt så bra med 15 mål på 25 ligakamper, men er likevel imponert.

–Jeg er ikke overrasket over kvalitetene hans, men kanskje over at han har vært så stabil over flere kamper. Det er imponerende for en 35-åring med stor kropp, men han jobber hardt for å spille hver kamp, sier Solskjær