Sønnen fikk debuten sin for Manchester United – klarte ikke å holde igjen tårene: — Vi er så stolte!

Da Charlie Savage debuterte for Manchester United i Champions League-kampen mot Young Boys onsdag kveld, satt faren – som også kommenterte oppgjøret med tårer i øynene.

Charlie Savage debuterte for Manchester United onsdag kveld. På tribunen satt faren hans, tidligere storspiller Robbie Savage, og så på – attpåtil som ekspertkommentator under Champions League-oppgjøret mot sveitsiske Young Boys.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

— Det er et stolt øyeblikk for oss, sa han.

Å se barnet sitt realisere en drøm må vøre et gigantisk øyeblikk for enhver forelder. For Charlie Savage, som bare er 18 år gammel, gikk den store drømmen i oppfyllelse da han entret banen og debuterte for selveste Manchester United.

Kjempet så hardt

Som sønn av Robbie Savage har Charlie fått smake på oppmerksomhet store deler av livet sitt – det til tross for at han før onsdag kveld ikke har fått spilletid i klubben. Men da det ble klart at Charlie fikk plass i Champions League-troppen til Manchester United fikk pipa en helt annen tone, i tillegg til at det ble svært følelsesladd for far Robbie.

Selv om Robbie Savage kanskje ikke var tidenes storspiller i sine aktive år, er han en profil i England med deltakelser i ulike fotballprogrammer og som ekspertkommentator i Champions League. Allerede før kampen hadde han vanskelig for å holde tårene tilbake.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!


— Jeg begynner nesten å gråte, for Charlie har fått til så mye. Han har kanskje aldri vært best i laget sitt, men har jobbet hardt og har en vanvittig vilje. Selv om han ikke får spille i dag vil han sitte på benken til Manchester United – og det er noe han kan ta med seg resten av livet, sa Robbie Savage før kampen.

Nær tårer

Sistnevnte trådte deretter inn i kommentatorboksen, og fikk i det 89.minutt vitne sin sønn debutere på selveste Old Trafford. Kommentatoren sluttet å kommentere, og overleverte jobben til Robbie, som slet med å holde tårene tilbake.

— Inn for Manchester United, Charlie Savage for Juan Mata. Wow, jeg ville aldri trodd jeg skulle si disse ordene. For en dag for gutten min. Alt det harde arbeidet han har lagt ned … for en dag for meg, hans mor, hans bestemor og besteforeldre, men fremfor alt for den gutten der, Charlie Savage. Jeg er så stolt av ham, dette er et utrolig øyeblikk for ham, sa Robbie Savage fra kommentatorboksen.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!