Steven Gerrards uventede stikk til Manchester United får ekspertene til å bryte ut i latter: – Da hadde jeg også…

Steven Gerrard var tilbake på Anfield i helgen. Da passet han på å sende et syrlig sleivspark til gammel lagkompis.

Det var store forventninger knyttet til Steven Gerrards retur til Anfield som Aston Villa-manager. Liverpool-legendens mannskap holdt stand lenge, men tapte til slutt 1-0 etter et straffespark signert Mohamed Salah.

Selv med et tap i bagasjen på vei hjem til Birmingham klarte derimot Gerrard å få frem latteren i intervjuet etter kampen.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Syrlig stikk til eks-lagkamerat

I sendingen etter kampen var to av Gerrards tidligere lagkompiser tilstede. Michael Owen i studio og Robbie Fowler på indre bane.

Michale Owen mimret tilbake til hvor vanskelig det var å returnere til Anfield selv for andre klubber. Deretter spurte han Gerrard om han synes det var tøft å komme tilbake gamle trakter. Da klarte ikke Villa-manageren å dy seg – og sendte et skikkelig sleivspark til den gamle kjenningen.

– Jeg hadde også hatet å kommet tilbake hit hvis jeg hadde spilt for Manchester United, svarte Gerrard.

Det gjorde at hele studioet brøt ut i latter. En spøk med glimt i øyet, som tydelig var rettet mot Michael Owen. Spissen forlot Liverpool til fordel for Real Madrid tidlig på 2000-tallet, og vendte senere tilbake til Premier League. Der spilte han for både Newcastle og nettopp erkerival Manchester United.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Se video av den morsomme seanse her!