Den store hyllesten til Zlatan – fra spilleren han respekterer aller mest

Fotballverden fortsetter å vise sin støtte til Zlatan Ibrahimovic. De siste i rekken er svenskens eget idol, Ronaldo, og ballmagikeren Ronaldinho.

Det er gått en drøy uke siden Zlatan Ibrahimovic skadet seg stygt under Manchester Uniteds kvartfinale i Europa League mot Anderlecht. Etter undersøkelser ble det klart at svenskens hadde revet av korsbåndet, noe som krever operasjon og mange måneder med opptrening.

I ettertid har Zlatan fått mange støttemeldinger fra fotballpersonligheter. Sosiale medier den siste uken har vært fullt av beskjeder til spissen fra nåværende og gamle lagkamerater, klubber og supportere.

Det finnes noen hilsninger som varmer mer enn andre. En av dem er uten tvil meldingen fra Ibrahimovic´s eget idol, brasilianske Ronaldo, på mandag. Den tidligere spissen publiserte et bilde av de to på Instagram med en fin tekst på portugisisk til den skadde svensken.

– Ibra, jeg sender deg positive tanker slik at du raskt kommer tilbake på banen og kommer tilbake enda sterkere, akkurat som du vil. Kraften finnes i viljen din! Du har støtten min, og jeg beundrer deg for at du møter en så tøff skade med en sånn krigersk holdning, skriver Ronaldo.

Også tidligere lagkamerat Ronaldinho uttrykker sin store sympati.

– Min venn, Zlatan Ibrahimovic, jeg ønsker deg all styrke i denne vanskelige tiden. Jeg håper at du innhenter deg raskt og at jeg får se deg sjarmere oss med din fotball igjen, skriver Ronaldinho.