Store kritikken mot Cristiano Ronaldos upassende oppførsel i fotball-EM – sinnet mot Portugals storstjerne: «Usmakelig»

Portugal avgjorde sent mot Tsjekkia tirsdag kveld.

Men etter kampen snakker alle om hva Cristiano Ronaldo gjorde.

«Cristiano Ronaldo stemplet som «usmakelig» av fansen», skriver Daily Mail.

Tirsdag kveld gikk de siste gullfavorittene inn i turneringen da Portugal spilte sin første kamp i fotball-EM. Det ble også uventet tøft for portugiserne, da Tsjekkia tok ledelsen i kampen.

Ronaldos hån

Men andre omgang skulle bli ekstremt dramatisk, og portugiserne skulle snu kampen med både en utligning og en sen avgjørelse på overtid. Unge Francisco Conceição var den store helten i seieren, men det som har blitt en stor kontrovers er hva Cristiano Ronaldo gjorde under målfeiringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Maciej Rogowski Photo/ Shutterstock

Den portugisiske superstjernen feiret vilt og løp til og med bort til den tsjekkiske keeperen Jindrich Stanek for å gni det inn i ansiktet på motstanderen. Ronaldo viftet med knyttneven foran keeperen i et tydelig forsøk på å håne ham.

Sinnet mot stjernen

Cristiano Ronaldos usportslige oppførsel har vakt sterke meninger over hele fotball-Europa, se bildene nedenfor.

«Cristiano Ronaldo har blitt stemplet som «usmakelig» av fansen etter å ha gjort narr av Tsjekkias keeper», skriver Daily Mail.

«Det sier alt – fansen raser mot Cristiano Ronaldos usportslige gest på slutten av Portugals kamp», skriver The Sun.

I Tsjekkia har det også vært et sterkt sinne over Ronaldos upassende oppførsel på banen. Den tsjekkiske avisen Blesk kaller det en «unødvendig gest» mot keeper Stanek, se nedenfor.

«Ronaldo holdt ikke tilbake følelsene i den dramatiske kampen. En skrytende feiring», skrev avisen etter den tapte kampen.

«Det er opp til hver enkelt å se hvordan Ronaldos emosjonelle oppførsel blir oppfattet. Uansett var det et bevis på at Portugals kamp mot Tsjekkia var en opphetet affære.»

Portugal møter Tyrkia i gruppefinalen på lørdag, ettersom begge lagene har én seier hver så langt. I mellomtiden skal Tsjekkia møte Georgia.

Hva synes du om Cristiano Ronaldo sin oppførsel?

Del dine tanker i kommentarfeltet vårt på Facebook.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev