Storkjeftede PSG-tilhengere får svi etter Barcelona-seieren

Flere norske sympatisører med Paris Saint-Germain ble sikre for tidlig på at det franske laget skulle slå Barcelona i Champions League.

Paris Saint-Germain haddet et helt glimrende utgangspunktet etter 4-0 på hjemmebane i den første kampen i åttedelsfinalen mot Barcelona. Til pause i returmøtet stod det 2-0 til Barcelona, men da PSG reduserte til 3-1, så det helt umulig ut for spanjolene. Katalanerne måtte ha tre mål på en halvtime, men med litt dommerhjelp skjedde det umulige. Barcelona snudde kampen og vant 6-1, som sikret avansement.

Det er det trolig et par nordmenn som ergrer seg over. Kim Underberg Rolund var skråsikker på Paris-seier og la før kampen ut denne Twitter-meldingen:

Det fikk han svi for. Rolund hevder at han akter å gjennomføre stuntet. Det hele høres ikke så ille ut, men Rolund bor i Svelvik utenfor Drammen. For å komme seg til Gardermoen tar det sju timer på sykkel fordelt på 124 kilometer og 2000 høydemeter.

– Ja, jeg har vel ikke noe valg? Har man først sagt A, så må man vel gjøre B. Reaksjonen har blitt som forventet. Når resultatet derimot, ble som det ble, så dog ikke den komme. Jeg får jo en sydentur til stedet jeg aldri så for meg jeg skulle reise på kamp. Spesielt ikke i denne anledningen! Men er jeg «heldig» nå, så blir det vel fort El Classico, sier Rolund til Sportsbibelen.net.

Rolund er ikke den eneste nordmannen som må ut på tur. Erling Ytterland, en av trenerne i eliteserieklubben Aalesund, uttalte etter det første møtet at han skulle gå fra Aalesund til Tromsø om Barcelona gikk videre, ifølge aafk.no.

Ytterland kommer til å gjennomføre turen i forbindelse med Aalesunds kamp mot Tromsø 20. august. Ifølge Google Maps tar turen 14 dager og 10 timer.

Disse to er ikke de første som har gått på en lignende smell. Den kanskje verste lignende hendelsen står Ove Øderud for. Han sa han skulle krabbe fra Lillestrøm til Larvik, en distanse på 130 kilometer, hvis Leicester vant Premier League, noe som skjedde.