Storklubben skal ha tilbudt Ajax hele 830 millioner kroner (!) for Matthijs de Ligt

Det har vært spekulert i Barcelona, Manchester United, Liverpool og PSG. Men nå kaster enda en klubb seg inn i jakten på stortalentet Matthijs de Ligt. Med et bud på hele 830 millioner kroner til Ajax, ifølge engelske medier. 

Han er uten tvil den mest ettertraktede spillerne i hele fotballverden. ALLE vil ha den 19-årige Golden Boy-vinneren Matthijs de Ligt og bygge et helt forsvar rundt han.

Alle vil ha de Ligt

Barcelona ble tidlig utpekt som favoritt ettersom den spanske storklubben allerede har signert de Ligts lagkamerat Frenkie de Jong. Men den høye lønnen som den unge nederlenderen og hans agent Mino Raiola krever skal være et problem.

Derfor har Manchester United blandet seg inn i handelen og skal være villige til å møte de Ligts høye lønnskrav.  Nå har også den styrtrike franske storklubben PSG kastet seg inn i kampen om den 19 år gamle midtstopperen.

Bud på 830 millioner

Også Liverpool overvåker muligheten om å signere supertalentet til Ajax for å skape et stopperpar i verdensklasse sammen med landsmannen Virgil van Dijk. Men nå har enda en europeisk storklubb meldt sin interesse i budkrigen om de Ligt.

Flere engelske medier melder nå at Serie A-giganten Juventus har tatt saken i egne hender og lagt inn et bud på svimlende 830 millioner kroner for å overtale Ajax til en overgang.

Olaf Kraak / ANP / AFP)

Forteller selv

De Ligt har også uttalt seg selv om hele overgangssirkuset og alle ryktene rundt ham. Selv har han fortsatt is i magen og kan også tenke seg å bli værende i Ajax.

– Så lenge jeg har kontrakt, så finnes det en mulighet (for å bli i Ajax). Man skal aldri si aldri. Jeg tenker å spille der jeg kan utvikle meg mest, hvor jeg får mest spilletid, fortalte han forrige uke

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);